Produse pentru vas cu cap sicilian (5)

Burtă de Ton Alb în Ulei de Măsline - Espinaler - Pește, Pește și Fructe de Mare

Burtă de Ton Alb în Ulei de Măsline - Espinaler - Pește, Pește și Fructe de Mare

The Bonito is fished in the Cantabrian Sea, after cooking the most valued part of the Bonito, with a honeyed texture and great flavor, virgin olive oil and salt are added, a natural product made from a high quality blue fish and numerous properties for health.
ȘUNCĂ IBERICĂ DE CEBO - ȘUNCĂ IBERICĂ DE CEBO, GUIJUELO, DIN SALAMANCA

ȘUNCĂ IBERICĂ DE CEBO - ȘUNCĂ IBERICĂ DE CEBO, GUIJUELO, DIN SALAMANCA

JAMON DE CEBO IBÉRICO GUIJUELO, DE SALAMANCA CURACIÓN DE 30/34 MESES PESO 7-7.5KG 98€ LA PIEZA
Burtă de Ton Alb în Ulei de Măsline - Premium Espinaler - Pește, Pește și Fructe de Mare

Burtă de Ton Alb în Ulei de Măsline - Premium Espinaler - Pește, Pește și Fructe de Mare

Bonito is made with fish caught in the summer months when large groups approach the Cantabrian Sea. It is characterized by its white and tender meat and juicy texture. The 100% natural product is cooked and olive oil and salt are added, or pickled sauce. Pieces:10 Pieces:24
Secreto de Porc Ibérico - Aljomar - Carne

Secreto de Porc Ibérico - Aljomar - Carne

Our Iberico meats exhibit textures and flavours that attest to our carefully supervised production cycle. Whether for the hotel industry or the consumer, why not enjoy the Iberico pork in all its forms? Weight:1.2 Kg
Umăr de Porc Iberico 100% Hrănit cu Ghinde - Aljomar - Șuncă și Cârnați

Umăr de Porc Iberico 100% Hrănit cu Ghinde - Aljomar - Șuncă și Cârnați

The oldest in the winery, from 24 to 36 months of natural curing. Weight per piece 5 Kg. Approximately. Weight:4-6 Kg